Login
Home: Inici / Econòmics / Assessorament fiscal
A+ R A-

Assessorament fiscal

Correu electrònic Imprimeix PDF

 

Els nostres serveis fiscals per a empreses s'han dissenyat per a satisfer les necessitats d'assessorament i compliment normatiu fiscal del seu negoci. Els nostres experts fiscals fan ús de les seves diverses perspectives i habilitats per oferir un servei integral en tots els aspectes de la planificació, comptabilitat financera, compliment normatiu fiscal i manteniment d'una relació eficaç amb les autoritats fiscals. Posem a la teva disposició professionals amb talent, metodologies globals coherents i un compromís indestructible amb un servei de qualitat que ajudaran a construir els sòlids fonaments del compliment normatiu i informació financera i les estratègies fiscals sostenibles que contribuiran a l'èxit dels objectius del teu negoci.

Peritaxa SAU desenvolupa els següents serveis amb professionalitat i total confidencialitat.


Diagnòstic comptable-fiscal

Anàlisi

L'objectiu és detectar les àrees i activitats susceptibles d'aconseguir economies fiscals, mitjançant el diagnòstic de la situació fiscal actual i tendències de l'entitat. Les fases d'aquesta etapa són el plantejament del problema, identificació del problema, pla de treball, recollida de la informació i anàlisi de la informació.


Disseny d'estratègies

L'objectiu és configurar l'estructura fiscal que pugui resoldre el problema, explotant els coneixements i la capacitat creativa. Les fases d'aquesta etapa són, plantejar alternatives, fonamentar en dret, veure la viabilitat de cada alternativa, avaluació de riscos i cost de substitució.

 

Informe d’auditoria d’impostos indirectes en règim de determinació directa (ISI IPI)

Informe d’auditoria d’impostos indirectes en règim de determinació directa (ISI IPI).

 

Estudi de consolidacions fiscals

És una opció establerta a la legislació andorrana vigent, mitjançant la qual els anomenats grups de societats determinen el seu resultat fiscal en forma consolidada, pagant exclusivament l'impost sobre la renda i l'impost a l'actiu, corresponents al grup d'empreses.

 

Planificació fiscal

La planificació té com a objectiu reduir la incertesa a través d’un programa de les activitats realitzades a futur, prenent en compte els més probables escenaris on aquestes es desenvolupen. Un diagnòstic adequat de l’entorn i de la situació pròpia, és per tant, indispensable per planificar amb un cer èxit.

 

Enllaços d'interès