pèrits taxadors valoradors economistes assessors

Història

Peritaxa es va crear l'any 1988, essent la primera societat andorrana dedicada a la realització de valoracions i taxacions en diversos sectors (hipotecari, assegurança immobiliari, judicial, privat, ...), amb l'afany d'atendre les necessitats del mercat.

Dins d'aquesta empresa, l'any 1996, sorgeix l'àrea de patents i marques, arrel de la creació de la Llei de Marques del 11/05/1995, i el Reglament d'execució de la Llei de Marques i de la Llei de taxes de l'Oficina de marques del 18/12/1995.

A l'any 2008 vàrem ampliar el nostre objecte social amb la prestació de serveis de caràcter tècnic-econòmic diversificant encara més les nostres àrees d'assessorament.

Per què Peritaxa?

Sabem que cada client és únic. Ens adaptem a les seves necessitats. Com a professionals dels sector som conscients que un bon sistema de treball i metodologia organitzativa garantitza l’èxit, preus molt competitius i augmenta la fiabilitat i qualitat dels nostres informes.

Peritaxa és una empresa de referència al país, va ser fundada l’any 1988 i continua a la vanguardia del món empresarial com a:

  • Pèrits

  • Taxadors

  • Valoradors

  • Economistes

  • Assessors

Els anys d’experiència i el creixement experimentat avalen la nostra professionalitat, regits sobre els principis de rigor i objectivitat. La nostra independència i imparcialitat queda patent en més de 10.000 peritatges.

Peritaxa forma part del Grup Enginesa amb capacitat per abordar grans, petits o complicats projectes.

Peritaxa és una empresa fundadora de la Associació Andorrana de Societat de Valoracions.

Missió

La nostra missió és satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients amb un excel·lent servei, garantint el compliment de la reglamentació i normes aplicables a la nostra activitat i així aconseguir una millora contínua en la qualitat del servei al client.

Empresa innovadora, dinàmica, experta en l'orientació al client i amb una contínua projecció de futur per tal de ser un referent nacional en el nostre àmbit.

Organització generadora de valor, enfocada al mercat objectiu amb un tutelatge de clients i fidelització dels nostres col·laboradors.

Equip professional

Equip altament qualificat pel desenvolupament de les seves tasques.

Disposa d'economistes, d’enginyers superiors i tècnics, arquitectes, i diferents tècnics especialitzats en les diferents activitats de PERITAXA, cosa que fa que l’equip sigui idoni per desenvolupar qualsevol demanda multidisciplinar del mercat.

Qualitat

La nostra voluntat de servir al client, ens fa identificar-nos plenament amb els seus objectius, idees i necessitats i amb la nostra experiència li oferim un servei amb el més elevat nivell de qualitat, per satisfer les seves necessitats i expectatives individualitzades.